Dostava:Plačilo:
Išči
Domov
Brezplačna dostava v EU
Garancija vračila denarja
Moj račun
0
0,00 €

Kdo smo

Podjetje Greva d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2013 s ciljem, da poskrbimo za zaščito vaših predmetov v slabem vremenu. Leta 2013 je bilo na slovenskem trgu pomanjkanje kvalitetnih vodoodpornih torb, ki so vsestranske, modne in uporabne tako za šport, kot tudi v vsakodnevnem življenju. Če ste radi v naravi, obožujete šport ali pa na delovno mesto prihajate peš ali na kolesu, se slej ko prej soočite s slabim vremenom. Naj vam sneg in dež ne pokvarite zabave, ko se predmeti v vašem nahrbtniku ali torbi uničijo zaradi vlage.

S tem v mislih, smo postali uradni distributer znamke Feelfree, ki izdeluje kvalitetne vodoodporne torbe. Danes imamo na voljo široko ponudbo izdelkov iz segmenta vodnih športov: vse od kajakov Feelfree, napihljivih kajakov Advanced Elements, SUP desk Red Paddle Co, Aqua Marina, Shark, SUP in kajak vesel, rešilnih jopičev, vlečnih tub, opreme za potapljače in še več različnih izdelkov.

V prihodnosti želimo še dodatno razširiti ponudbo izdelkov, tako na področju kajakaštva, supanja in ostalih vodnih športov, kot tudi iz drugih področjih. Postali bomo edina postaja, ki jo potrebujete za vse svoje potrebe nakupovanja. Želimo povabiti tudi druge trgovine, da naši strani prodajo svoje artikle, kar nam bo omogočilo, da vam zagotovimo še bolj razgibano ponudbo izdelkov.

Stalno iščemo načine, kako izboljšati našo ponudo in se veselimo vseh sprememb, ki nam jim prinaša leta 2019.

KONTAKTNE INFORMACIJE:

Email: info@feelfree.si

Naslov: Greva d.o.o., Brodišče 4, 1236 Trzin, Slovenija

 

Brezplačna dostava EU
Hitra dostava
Garancija vračila denarja
info@feelfree.si