Dostava:Plačilo:
Išči
Domov
Brezplačna dostava v EU
Garancija vračila denarja
Moj račun
0
0,00 €

Kdo smo

Vsako leto več nas kupuje preko interneta, žal pa je izkušnja pogosto neprijetna. Težko se odločimo kje bo nakup najbolj varen, kateri izdelki so dovolj kvalitetni, ali pa je težko poiskati informacije, ki jih potrebujemo.  

Naš cilj je, da vam nudimo popolno nakupovalno izkušnjo. Skrbimo, da je navigacija po naši spletni trgovini kar se da preprosta, poleg tega pa nudimo odlične zanesljive in hitre možnosti dostave. Smo mnenja, da mora biti spletni nakup vedno opravljen brez truda in skrbi, zato vam z veseljem ponudimo pomoč, ko jo potrebujete,  stalno pa tudi skrbimo za vedno rastočo ponudbo izdelkov, kjer boste našli točno to kar iščete.

Če ste radi v naravi, obožujete športe ali pa preprosto vsak dan potujete na delovno mesto, se slej kot prej soočite s težavo vremena. Morda imate radi sneg in dež, zabava pa se konča, ko se predmeti v vašem nahrbtniku ali torbi uničijo zaradi vlage.

Podjetje Greva d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2013 s ciljem, da preprečimo uničevanje vaših predmetov v slabem vremenu. Leta 2013 je bilo na slovenskem trgu očitno pomanjkanje kvalitetnih vodoodpornih torb, ki bi bile vsestranske, modne in uporabne tako za šport kot tudi v vsakodnevnem življenju.

S tem v mislih, smo postali uradni distributer znamke Feelfree, ki izdeluje kvalitetne vodoodporne torbe – od majhnih 2 litrskih vodoodpornih torb in do ogromnih 84 litrskih vodoodpornih nahrbtnikov, ki so odlični za potapljače.  Na svojo Feelfree torbo se lahko zanesete v vsakem trenutku. Naša trgovina je bila v začetku majhna, in je prodajala izdelke le v Sloveniji, vendar je hitro zrasla. V ponudbo smo dodali Feelfree kajake, nato napihljive kajake, SUP deske, vodoodporne etuije za telefon, in še več drugih izdelkov.

Sedaj do leta 2018 smo naše izdelke prodali že v 23 različnih držav. Na voljo imamo široko ponudbo izdelkov iz segmenta vodnih športov. Vse od kajakov Feelfree, napihljivih kajakov Advanced Elements, SUP desk Red Paddle Co, Aqua Marina, SHARK, SUP in kajak vesel, rešilnih jopičev, vlečnih tub, opreme za potapljače in še več različnih izdelkov.

Za leto 2018 smo pripravili novo in izboljšano obliko za našo spletno stran, ki bo poskrbela, da bo iskanje izdelkov na naši spletni trgovini še bolj preprosto. Za vas tudi izboljšujemo sistem za plačevanje, ponudili vam bomo pa tudi dodatne možnosti dostave. V prihodnosti želimo še dodatno razširiti našo ponudbo izdelkov – tako na področju kajakaštva, supanja in ostalih vodnih športov, kot tudi iz drugih nepovezanih segmentov. Postali bomo edina postaja, ki jo potrebujete za vse svoje potrebe nakupovanja. Poleg tega bomo povabili tudi druge trgovine, da na naši spletni strani prodajo svoje artikle, kar nam bo omogočilo, da vam zagotovimo še bolj razgibano ponudbo izdelkov. Stalno iščemo nove načine, kako izboljšati vašo nakupovalno izkušnjo in se veselimo vseh sprememb, ki smo jih pripravili za leto 2018.

KONTAKTNE INFORMACIJE:

Email: info@feelfree.si

Naslov: Greva d.o.o., Brodišče 4, 1236 Trzin, Slovenija

 

Brezplačna dostava EU
Hitra dostava
Garancija vračila denarja
info@feelfree.si