Dostava:Plačilo:
Išči
Domov
Brezplačna dostava v EU
Garancija vračila denarja
Moj račun
0
0,00 €

Kdo smo

 
Podjetje Greva d.o.o. je bilo ustanovljeno poleti leta 2013 z namenom distribucije vodoodporne opreme na področju Slovenije, saj je navtični trg potreboval kakovostne in raznolike izdelke, ki so hkrati tudi lični in uporabni za vsak dan. 
 
Začetna ideja je bila povezati navtični svet z našimi izdelki in razširiti segment vodoodporne opreme tudi na ostala outdoor področja. Obenem smo postali uradni distributer blagovne znamke Feelfree, katera se ponaša tudi z izjemno kakovostnimi rekreacijskimi kajaki za morje in reke ter kajaki za ribolov, kateri so tudi dobili mesto v naši ponudbi. 
 
Razvili pa smo tudi svojo blagovno znamko vodoodpornih etuijev Gpak za pametne telefone in s tem zapolnili ponudbo vodoodpornih izdelkov v tem segmentu.
 
Do danes smo našo ponudbo razširili še na nekatere ostale segmente športov in rekreacije na vodi saj v naši ponudbi najdete tudi, zadnja leta popularne SUP-e (Stand up paddle) blagovne znamke Red Paddle in SHARK, ter zelo kvalitetne kajake Advanced Elements, ki segajo v sam vrh ponudbe napihljivih kajakov.
 
Posebno pozornost dajemo tudi tujim trgom saj danes delujemo na celotnem področju Adriatic regije kot tudi v Avstriji, Nemčiji in Švici.
 
Konkurenčne cene ter učinkovit sistem naročanja in pošiljanja naših izdelkov nam omogoča, da boste z minimalnimi stroški ali pa brezplačno vedno v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.
Brezplačna dostava EU
Hitra dostava
Garancija vračila denarja
info@feelfree.si