Dostava:
gls icondhl iconpošta icon
Plačilo:
visa mastercard paypal express checkout icon
T: +386 70 406 666
BREZPLAČNA DOSTAVA V EU
 
HOME
Kajaki
SUP in oprema
Podvodni skuter Yamaha
Vodni športi
Rešilni jopiči
Navtična oprema
Vodoodporne torbe in nahrbtniki
Tlačilke in dodatki
Dom in vrt
Kampiranje
LANGUAGE: SI
BlagajnaBlagajna
PrijavaPrijava
Moj izborMoj izbor

Kdo smo

Feelfree Outdoor Station: spletna trgovina, kjer boste našli vso opremo za aktivno preživljanje prostega časa!

Želimo vam ponuditi spletno trgovino, ki je PREPROSTA ZA UPORABO in nudi HITRO, ter zanesljivo dostavo. Želimo, da je vaše nakupovanje BREZSKRBNO in PREPROSTO. Pri nas boste dobili prave nasvete glede nakupa opreme.
Naš cilj je, da poskrbimo za POPOLNO nakupovalno izkušnjo.

Naša zgodba

Kdo smo
Nekateri zaradi vsakodnevne poti na delovno mesto, drugi pa zaradi osebnih interesov in ljubezni do narave in športa veliko časa preživijo na prostem. Morda ste eni tistih, ki imajo radi dež in sneg, toda nihče ni srečen, ko se predmeti v njihovem nahrbtniku zmočijo in uničijo.

Podjetje Greva d.o.o. je bilo registrirano leta 2013. V Sloveniji takrat ni bilo na voljo prav veliko vodoodpornih torb, ki bi bile hkrati priročne, modne in uporabne tako za športe kot tudi za vsakodnevno uporabo.
S tem v mislih smo postali uradni distributer znamke Feelfree, ki izdeluje izjemno kvalitetno vodoodporno opremo - od majhnih 2L vodoodpornih torb do ogromnih 84L vodoodpornih nahrbtnikov, ki so odlični za potapljače. V vsaki situaciji, se lahko zanesete na Feelfree torbo. Naša trgovina je bila sprva majhna in je prodajala izdelke le v Sloveniji, vendar je hitro začela rasti. S Feelfree znamko so prišli tudi kajaki in kmalu so bili v naši ponudbi tudi SUP deske, vodoodporni etuiji za telefon in drugi izdelki.

Če prevrtimo čas nazaj v leto 2018, smo do sedaj prodali naše izdelke v več kot 25 različnih držav. Trenutno nudimo široko ponudbo izdelkov za vodne športe od Feelfree kajakov, napihljivih kajakov Advanced Elements, SUP desk Red Paddle Co, Aqua Marina, Lokahi, vesla za SUP in kajak, rešilnih jopičev, vlečnih tub, potapljaške opreme...
Kdo smo
Edino spletno mesto za vse vaše nakupe.
V letu 2019 nudimo nov in izboljšan dizajn spletne trgovine, ki bo poskrbel za bolj preprosto iskanje izdelkov. Za vaš smo izboljšali tudi sistem plačevanja, nudimo pa tudi več možnosti pošiljanja. V prihodnosti želimo še dodatno razširiti našo ponudbo z dodatnimi izdelki za vodne športe in preživljanje prostega časa v naravi.

Da bi vam ponudili čim več različnih izdelkov, bomo v prihodnosti omogočili objavo izdelkov tudi za ostale prodajalce (marketplace). Stalno se bomo trudili, kako izboljšati vašo nakupovalno izkušnjo in se tako že veselimo vseh sprememb, ki jih bomo ponudili v letošnjem letu!

Kontaktni podatki

E-pošta: info@feelfree.si | Naslov: Greva d.o.o., Brodišče 4, 1236 Trzin, Slovenia | Telefon: +386 70 406 666
Hitra in zanesljiva BREZPLAČNA dostava v EU
Hitra in zanesljiva

BREZPLAČNA

dostava v EU
Omogočamo VAREN NAKUP in garancijo
Omogočamo

VAREN NAKUP

in garancijo
Odlična PONUDBA IZDELKOV za prosti čas
Odlična

PONUDBA IZDELKOV

za prosti čas
Vsako leto VEČ ZADOVOLJNIH strank
Vsako leto

VEČ ZADOVOLJNIH

strank
Spletna trgovina Feelfree Outdoor Station je inovativna slovenska spletna trgovina
v kateri boste našli vso opremo za aktivno preživljanje prostega časa
braintree badge wide dark
visa icon mastercard paypal express checkout icon