Prevzemno mesto
T: +386 70 406 666
Jezik:  SI
Iščeš izdelek? Vnesi iskalni izraz...
 
HOME
Kajaki
SUP in oprema
Podvodni skuterji
Vodni športi
Rešilni in plavalni jopiči
Navtična oprema
Vodoodporne torbe in nahrbtniki
Kampiranje
Dom in vrt
Tenis in Badminton
LANGUAGE: SI
BlagajnaBlagajna
PrijavaPrijava
Moj izborMoj izbor
Domov > Kampiranje > Viseče mreže La Siesta > Otroške viseče mreže in gnezda
< Viseče mreže La Siesta

Otroške viseče mreže in gnezda

Otroška viseča mreža: vir zabave in udobja

Privoščite svojim otrokom najboljše in jim omogočite brezskrbno otroštvo. Spodbudite njihovo igrivost in se udobju prepustite tudi sami. Odkrijte jim radosti življenja in jim postavite trdne temelje za srečno, zadovoljno ter uspehov polno življenje.

Prijetno počutje, ki ga ponujata otroška viseča mreža in viseči ležalnik, je lahko več kot dobro izhodišče za kreativno sanjarjenje o prihodnosti ali le sproščeno preživljanje počitnic. Kar pa gre še dodatno v prid temu nepogrešljivemu pripomočku, je dejstvo, da viseče gnezdo spodbuja razvoj motorike.

Kaj ponuja otroška viseča mreža?

Seveda ob omembi viseče mreže najprej pomislite na ležanje, vendar viseča mreža otroku ponuja veliko več. Lahko postane celo njegovo zatočišče in prostor, kjer doživi najlepše trenutke ter premaga najtežje. Za razliko od nje, pa je viseče gnezdo, še posebej pri mlajših otrocih, sinonim za prijetne občutke in predvsem varnost.

Študije med drugim dokazujejo, da otroška viseča mreža otroku zagotavlja ugodne pogoje tako za telesni kot duhovni razvoj. V njej namreč lahko preživi trenutke ob igri, sanjari, spi, počiva, bere, poje, klepeta in se celo uči. Ker pa se proizvajalci zavedajo pomena igrive plati najmlajših, je viseče gnezdo pogosto barvito ali opremljeno z različnimi vzorci, saj ti dodatno vzbudijo zanimanje otrok.

Zakaj izbrati viseče gnezdo, mrežo, stol ali ležalnik?

Otroška viseča mreža, tudi viseči ležalnik in viseče gnezdo so vir užitka. Lahko jih namestite tako zunaj, na terasi, vrtu ali dvorišču in zelenici, kot znotraj, denimo kar v otrokovi sobi. Kajti ne glede na prostor, bo otroška viseča mreža otrokovo domišljijo spodbudila.

Njeno nameščanje je preprosto, zato jo lahko vzamete s seboj praktično kamorkoli. Ima tudi dolgo življenjsko dobo, saj je izdelana iz najboljših materialov, običajno organskega izvora, kar še posebej velja za znamko La Siesta. Otroška viseča mreža prav tega proizvajalca nosi številna odličja in izpolnjuje vse varnostne standarde. Ker pa so posamezni modeli prilagojeni starostni dobi otroka, viseča mreža podpira prav njihove motorične spretnosti in razvoj ter ugodno vpliva na zdravje.

Vabimo vas, da si ogledate celotno ponudbo otroških visečih ležalnikov, gnezd in mrež. V Feelfree trgovini prisegamo na kakovost in varnost, zato ponujamo le najboljše, saj si otroci to še kako zaslužijo.


la siesta otroska viseca mreza moki
Otroške viseče mreže in gnezda

La Siesta otroška viseča mreža Moki

102,90 €
Na zalogi
Dodaj v košarico
la siesta otrosko visece gnezdo joki
Otroške viseče mreže in gnezda

La siesta otroško viseče gnezdo Joki

142,90 €
Na zalogi pri dobavitelju
Dodaj v košarico
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Varen nakup
Varen nakup
Široka ponudba
Široka ponudba
Zadovoljstvo strank
Zadovoljstvo strank
Prijavi se na novice
in bodi prvi obveščen o popustih!
Prijava

S prijavo na e-novice se strinjam s POGOJI POSLOVANJA.

Spletna trgovina Feelfree Outdoor Station je inovativna slovenska spletna trgovina
v kateri boste našli vso opremo za aktivno preživljanje prostega časa