Prevzemno mesto
T: +386 70 406 666
Jezik:  SI
Iščeš izdelek? Vnesi iskalni izraz...
 
HOME
Kajaki
SUP in oprema
Podvodni skuterji
Vodni športi
Rešilni in plavalni jopiči
Navtična oprema
Vodoodporne torbe in nahrbtniki
Kampiranje
Dom in vrt
Tenis in Badminton
LANGUAGE: SI
BlagajnaBlagajna
PrijavaPrijava
Moj izborMoj izbor
Domov > Dom in vrt > Dom > LED ogledala za kopalnico
< Dom

LED ogledala za kopalnico

Elegantna in praktična ogledala z LED-osvetlitvijo


Kopalniška ogledala Alasta z integrirano LED-osvetlitvijo in minimalistično zasnovo v vaš prostor vnesejo uravnoteženo mero sodobnosti, elegance in praktičnosti. Glede na lastnosti kopalniškega prostora lahko izbirate med različnimi dimenzijami LED-ogledal, za optimalno usklajenost tudi s preostalim pohištvom pa so na voljo tudi različne oblike – štirikotna, zaobljena, ovalna ali okrogla.

Prilagajanje jakosti osvetlitve in barvne temperature

Možnost zatemnitve oziroma prilagajanja osvetlitve in barvne temperature, izbirate namreč lahko med toplo, nevtralno in hladno belo, poskrbi za boljšo uporabniško izkušnjo in ustvarja posebno vzdušje, daje vtis prefinjenosti, predvsem pa nudi želeno osvetlitev, primerno vašim trenutnim potrebam in usklajeno z vašim počutjem.

Jasna slika

Verjetno ni nikogar med nami, ki ga ne bi zmotil nejasen pogled v ogledalu zaradi oroševanja stekla. Možnost ogrevanja ogledala z grelcem oziroma funkcija anti-fog poskrbi, da je tudi ta neprijetnost stvar preteklosti.

Kombinacije dodatkov za LED-ogledala po meri posameznika

Opcijsko je na voljo kar nekaj dodatkov, ki zadostijo željam še tako zahtevnih uporabnikov. V svojo jutranjo rutino v kopalnici boste odslej lahko vnesli tudi nekaj živahnosti, saj v ogledalo vgrajene Bluetooth zvočnike lahko povežete s svojo mobilno napravo in uživate v ritmih svoje najljubše glasbe. LED-osvetlitev nudi pravo svetlobo za jutranje urejanje ali nanašanje ličil. Slednje bo še bolj praktično, če boste izbrali dodatno vgrajeno povečevalno kozmetično ogledalo. Da pa ob vsem tem udobju ne boste izgubili občutka za čas in da se boste lahko uredili vremenu primerno, bo poskrbel dodatek v obliki prikaza ure in temperature ali pa vremenske postaje s 24-urno napovedjo vremena.

Preprosto upravljanje

Upravljanje LED-ogledal je preprosto – prek vgrajenega stikala na dotik, s senzorjem, izvlečno kovinsko vrvico ali z vklopom povezanega stenskega stikala.

 Jamčenje kakovosti

Kopalniška ogledala Alasta z LED-osvetlitvijo so izdelana kakovostno in upoštevajoč potrebe uporabnikov, za kar jamčijo z dveletno garancijo.


Ni izdelkov, ki bi ustrezali iskalnim pogojem.
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Varen nakup
Varen nakup
Široka ponudba
Široka ponudba
Zadovoljstvo strank
Zadovoljstvo strank
Prijavi se na novice
in bodi prvi obveščen o popustih!
Prijava

S prijavo na e-novice se strinjam s POGOJI POSLOVANJA.

Spletna trgovina Feelfree Outdoor Station je inovativna slovenska spletna trgovina
v kateri boste našli vso opremo za aktivno preživljanje prostega časa