Dostava:Plačilo:
Išči
Domov
Brezplačna dostava v EU
Garancija vračila denarja
Moj račun
0
0,00 €

Naše storitve

Najemi kajak

Najemi svoj kajak pri Rent-kayaksup in pojdi do najbližjega jezera, reke ali pa do obale! Z našimi kajaki Feelfree in Advanced Elements lahko uživaš svoj aktivni dopust če tudi nimaš izkušenj z veslanjem. Vsi kajaki so izjemno stabilni in varni, da lahko brez skrbi uživaš v jezerih, rekah ali na morju!

Najemi kajak enosed ali dvosed, najemi SUP na dan, konec tedna ali kar cel teden kjerkoli v Sloveniji in na Hrvaškem.

POGOJI NAJEMA

Najemi sup

Si pripravljen na novo avanturo že letos poleti ? Portal rent-kayaksup.com ti nudi možnost, da raziščeš slovensko obalo in jezera ter obalo Hrvaške v povsem drugačni obliki. Naša vsako leto obnovljena flota SUP-ov vam bo zagotovila, da boš ti ali pa celotna ekipa prijateljev doživela avanturo kot še nikoli. Naše SUP-e znamke Siren in Red Paddle si lahko izposodiš za en dan, vikend ali pa cel teden in odkrivaš nove kotičke na najbolj popularen način veslanja. Mnogi so to že doživeli, bodi med njimi tudi ti!

POGOJI NAJEMA

Charter rent

Rent-kayaksup nudi vsem agencijam, ki imajo v svoji ponudi floto najrazličnejših plovil, najem napihljivih kajakov in SUP-ov kot dodatno ponudbo za njihove goste. Kajake ali SUP-e vam pripeljemo na željeno lokacijo po končanem najemu pa jih tudi odpeljemo. Vsi kajaki in SUP-i so opremljeni z veslom, pumpo in rešilnim jopičem.

Potrebujete pomoč?
+386 70 406 666
SUBSCRIBE FOR OUR NEWSLETTER
Write your email!
SEND
Brezplačna dostava EU
Hitra dostava
Garancija vračila denarja
info@feelfree.si