Prevzemno mesto
T: +386 70 406 666
Jezik:  SI
Iščeš izdelek? Vnesi iskalni izraz...
 
HOME
Kajaki
SUP in oprema
Podvodni skuterji
Vodni športi
Rešilni in plavalni jopiči
Navtična oprema
Vodoodporne torbe in nahrbtniki
Kampiranje
Dom in vrt
Tenis in Badminton
LANGUAGE: SI
BlagajnaBlagajna
PrijavaPrijava
Moj izborMoj izbor
Domov > Blog > Novosti in izboljšave Aqua Marina SUP desk 2022
< Blog
SUP in oprema
Novosti in izboljšave Aqua Marina SUP desk 2022
Avtor: Gregor Kerpan, 11.3.2022, .........

Leto 2021 je bilo prelomno leto za SUP deske Aqua Marina.

 

Torej, v začetku sezone 2021 je Aqua Marina odločila pomladiti vse svoje modele SUP desk z izjemo modela Super Trip kateri se je prijel kot popularen model za družine in je tudi danes, v letu 2022 ostal enak. Do pomladitve večine ali vseh modelov Aqua Marina SUP desk se je do danes zgodilo le nekajkrat v celotni zgodovini. To se je običajno zgodilo, ko so pri deskah najavili velike spremembe ali pa, ko so širili paleto SUP-ov. In kot bomo videli, so bili modeli v letu 2021 podvrženi velikim spremembam a nenazadnje tudi krčenju palete določenih modelov kateri so se prekrivali po širini in dolžini. To sta bila modela Triton (sedaj Magma) in Thrive. Eden izmed razlogov je bil verjetno tudi ta, da so deske spremljale manjše tegobe katere pa niso bile ključnega pomena a so jih pri konkurenci cenejših desk že odpravili.

Ena takšnih tegob katero so rešili z linijo modelov 2021, katera je zelo razveseljiva je, da je EVA podloga kjer veslač stoji sedaj prilepljena iz različnih barvnih vzorcev materiala. Do sedaj je bila EVA (penasta) podloga pobarvana naknadno z barvnimi vzorci. Pri nekaterih modelih se je barvanje podloge izkazalo za poceni rešitev saj so barve po določenem času začele odstopati in lahko ste dobili nekaj barvnih odtenkov na kopalne hlače v kolikor ste sedeli na SUP deski.

Naslednja novost je nahrbtnik. Dosedanji nahrbtnik je bil samo slab izgovor za nahrbtnik saj je bilo pospravljanje SUP deske bolj nepraktično kot praktično. Novi ZIP nahrbtnik pa ima sedaj zadrgo in tako SUP desko ter pumpo boste zlahka pospravite brez odvečnega nameščana pritrditvenih trakov, kot ste to počeli sedaj.

Na sceno se je vrnil nekoč najbolj prodajan model Aqua Marina Monster, kateri pa zadnji 2 leti iz nam neznanih razlogov ni bil v prodaji. Monster je najbolj vsestranski model za težje veslače ali 2 lahka odrasla saj je zaradi svojih geberitov še vedno dovolj vsestranski, da ga lahko upravlja ena oseba. Od aktualnega modela Atlas se razlikuje v širini, dolžina pa ostaja enaka 3.66m. Aqua Marina Atlas je namreč še za 2 centimetra širša SUP deska, skupaj meri 86 cm. To mu daje še več stranske stabilnosti in nekaj dodatnih kilogramov nosilnosti kar je vse prej kot slabo še posebej za družine oziroma 2 osebi. Poleg tega je potrebno omeniti, da je Monster nekaj cenejši od modela Atlas.

Modeli Coral, Beast, Magma in Atlas bodo imeli tudi boljšo in izboljšano verzijo ročne pumpe za napihovanje SUP deske z imenom V2. V1 pumpa bo ostala pri osnovnih modelih katera pa naj bi po besedah Aqua Marina, tudi bila izboljšana.

No, tudi nežnejši spol bo prišel na svoj račun. Za vas je od leta 2021 na voljo model Coral, ki je v prijetni roza barvi z ne preveč vpadajočimi vzorci na sami deski. Je izjemno lahek saj tehta le 8,6 kilograma poleg tega pa ima nov način pospravljanja, saj se lahko SUP deska zvije in pričvrsti s trakom katerega nato nosite preko ramena. Priporočljiva nosilnost SUP deske je do 90kg. V letu 2022 bo na voljo tudi privlačno veslo v roza barvi.

V trgovini Feelfree smo na voljo za vas za dodatne informacije in vaša vprašanja glede desk in ostale opreme na splošno.

Blog govori o naslednjih izdelkih

sup-deska-aqua-marina-magma-112-z-veslom-1.jpg
SUP deske Aqua Marina

Sup deska Aqua Marina Magma 11'2'' z veslom

499,00 €
Na zalogi
Sup deska Aqua Marina Magma 11'2'' z veslom
Dodaj v košarico
sup-deska-aqua-marina-atlas-120-z-veslom-10.jpg
SUP deske Aqua Marina

Sup deska Aqua Marina Atlas 12'0'' z veslom

549,00 €
356,85 €
Na zalogi
Sup deska Aqua Marina Atlas 12'0'' z veslom
Dodaj v košarico
sup-deska-aqua-marina-beast-106-z-veslom-2.jpg
SUP deske Aqua Marina

Sup deska Aqua Marina Beast 10’6″ z veslom

499,00 €
424,15 €
Na zalogi
Sup deska Aqua Marina Beast 10’6″ z veslom
Dodaj v košarico
sup-deska-aqua-marina-monster-120-z-veslom-1.jpg
SUP deske Aqua Marina

Sup deska Aqua Marina Monster 12'0'' z veslom

495,00 €
445,50 €
Na zalogi
Sup deska Aqua Marina Monster 12'0'' z veslom
Dodaj v košarico
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Varen nakup
Varen nakup
Široka ponudba
Široka ponudba
Zadovoljstvo strank
Zadovoljstvo strank
Prijavi se na novice
in bodi prvi obveščen o popustih!
Prijava

S prijavo na e-novice se strinjam s POGOJI POSLOVANJA.

Spletna trgovina Feelfree Outdoor Station je inovativna slovenska spletna trgovina
v kateri boste našli vso opremo za aktivno preživljanje prostega časa